1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
648 Views
Slackline + Slackfit Small Group Training

 

Klaar voor een uitdaging? Ga samen met mij op avontuur!

Laten we eens iets anders doen dan normaal! Op zoek naar je balans, het is het moment hier kun je letterlijk opzoek gaan naar je evenwicht.

Tijdens de slackline training leren we de technieken om over een lijn te stappen, zitten verschillende tricks en skills.

Daarnaast voorzien we ook een Slackfit workout. We gaan aan de hand van een slackrack (een lage slackline) een volledige workout gaan uitvoeren. Een andere manier van werken.

Als enige Belgiesche gecerficeerde Slackrit functional en Slackfit group trainer van Gibbon slackline, begeleid ik jullie graag in tijdens deze sessie.

Slackfit training is een kracht, lenigheid, uithouding, snelheid, coördinatie en vooral evenwicht training.

Bij deze sessie is voor elke deelnemer een slackrack voorzien. Het gebruik van de slackrack in combinatie van klein oefenmateriaal.

 

Praktisch:

Tijdens de paasvakantie voorzien we 3 slackline- en Slackfit trainingen. één sessie zal steeds een combinatie zijn van slackline- en slackfit training zijn.

Wanneer: We voor zien 3 trainingen. Telkens op de maandag en de woensdag. om 18u30

Waar: We spreken af aan de Lange Torhoutstraat 52, 8900 Ieper. We gaan samen naar op de vestingen slacklinen.

Hoe: Voorzie zelf sportieve kledij + Schoenen met een platte zool voor de slackline sessie (kan ook op blote voeten). Voor de slackfit sessie zijn je gewone sportschoen prima.

Prijs: We vragen 10 euro per sessie.

 

Inschrijven

Vul hieronder alle gegevens in.

Duid aan wanneer je wil komen